Deze twee fijne foodfestivals komen eraan

Foodfestivals in de zomer? Ben je gek! Naar deze foodfestivals kun je in de winter lekker gaan!

Deze foodfestivals kun je in januari en februari bezoeken

Food Soul Festival

Het Food Soul Festival tovert de Kromhouthal in Amsterdam-Noord om tot één groot gezellig restaurant, vol foodtrucks met gerechten in alle mogelijke geuren, kleuren en smaken.

Op 27, 28 en 29 januari zullen zo’n achttien foodtrucks te vinden zijn op deze locatie. In een ongedwongen sfeer geniet je van lekker eten van over de hele wereld. Daarnaast is er een wijnbar en bar met ambachtelijk gebrouwen bieren, voor de echte fijnproevers.

Meer informatie vind je op de Facebook-pagina.

food-soul-festival

We Love Food Festival Amsterdam

Een maand later kun je weer genieten van lekker eten, want op 24, 25 en 26 februari 2017 is er het We Love Food Festival, tevens in de Kromhouthal aan het Gedempt Hamerkanaal 231 in Amsterdam. Dit evenement draait om eten, drinken, gezelligheid en interactie. Het wordt een wereld van food, met vele belevingen en de gaafste deelnemers!

De Kromhouthal wordt omgetoverd tot één grote Amsterdamse foodwalhalla met vijf themawerelden. Deze thema’s zijn: Burgers, Vega, Saté, Zoet en Italian. Per wereld staan fooddeelnemers waarvan de meeste met Foodtruck. In de wereld van de Burgers kan je de lekkerste biologische burgers krijgen, bij Vega van alles met zeewier en bij Italian hout gestookte pizza’s. Ook zijn er per wereld non-food deelnemers die proeverijen aanbieden en de gaafste accessoires verkopen.

Een photobooth, gastsprekers, optredens van lokale helden, een speciale wijn- en bierbar mogen ook niet ontbreken. Blijf de Facebook-pagina volgen voor het programma, dat binnenkort bekend wordt gemaakt.

poster-burger

Ook zo dol op foodtrucks?

Lees dan zeker Het Food Truck Kookboek. Dit kookboek, vol smaakvolle foto’s waar het water je van in de mond loopt, geeft je een kijkje in de keuken van de hippe food trucks. Dankzij de unieke recepten heb je dus echt iets tofs in huis voor als je je vrienden weer eens wilt verrassen!

Het Food Truck Kookboek

€20,-

Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram en Twitter!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema