Dit zijn de trends van 2017 op het gebied van tafelen

2017 wordt het jaar waarin je servies gezien mag worden. Benieuwd welke trends we gaan zien? Wij vertellen het je!

Dit zijn de trends op het gebied van tafelen

Dit jaar zien we veel keramiek, natuurtinten, grafische prints en poedertinten terugkomen in de keuken. Verstop je servies daarom niet langer in lades, maar dek de mooiste tafel of gebruik een mooie buffetkast om al het moois in uit te stallen.

Blauw, ik hou van jou

Dé kleur voor 2017 is Denim Drift. We zien deze blauwe kleur regelmatig terugkomen in het interieur, maar heeft nu ook zijn intrede gemaakt in de keuken.

Producten in dit artikel

Grafische prints

De prints vliegen je, net als vorig jaar, ook in 2017 weer om de oren! Net als de kleur denim drift, zijn de grafische prints ook niet meer weg te denken uit het interieur. Polkadots, strepen en andere prints; het kan allemaal!

tokyo design

Het servies van Tokyo Design kent haar oorsprong in Japan. Het merk laat dan ook alle Japanse kenmerken in hun ontwerpen terugkomen. Het servies wordt gemaakt van hoge kwaliteit porselein en de verschillende prints die samengevoegd worden in de serviessets vormen samen een mooi en rustig geheel.

Keramiek en natuurtinten

Het merk Casa Vivante heeft prachtige items die zeker niet mogen ontbreken in jouw keuken! Het merk staat bekend om haar verfijnde eenvoud en oog voor detail. De producten zijn verrassend en gemaakt robuuste, natuurlijke materialen en geraffineerde structuren. Juist door alle kleine imperfecties maakt dit de collectie op een unieke manier mooi!

casa vivante

Wist je dat het woord ‘keramiek’ komt van het Griekse keramos, wat drinkvat of aardewerkvat betekent?

Naast Casa Vivante mag de keramieklijn van Serax ook niet ontbreken. De ‘Pure’ collectie belichaamt authenticiteit en warmte ontstaan uit organische lijnen en natuurlijke materialen.

Een fijne bijkomstigheid: het servies kan ook heel goed met een basisservies worden gecombineerd!

serax servies

Pastel, de mooiste poederkleuren

Verliefd op pastel? Dan vind jij deze items helemaal het einde!

Tip: Vind je pastel te snel tuttig worden? Combineer het dan met robuuste items zoals hout of steen. Op deze manier stap je af van het lieflijke karakter van pastel en kun je het toch toepassen in je keuken.


Wesco Kickmaster - 33 l - mint

€134,25


Stelton EM77 thermoskan - 1 l - roze

€52,19


Bitossi Home Pois taartplateau S - groen

€13,22

De prullenbak mag gezien worden

De prullenbak valt niet onder ‘tafelen’, maar we willen je deze toppers niet onthouden. Verstop je prullenbak niet langer meer in een hoek of kastje, want hij mag gezien worden. Door te kiezen voor een gekleurde prullenbak wordt het een echte eyecatcher.

Wil je een prullenbak aanschaffen? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste exemplaar.

prullenbak

Scandinavische invloeden

Hier weer een woontrend: een Scandinavisch interieur. Ook deze trend laat zich goed doorvertalen naar de keuken. Wij stellen je graag voor aan het Scandinavische merk Stelton. Dit merk ontwerpt innovatieve en eigentijdse producten met een oogstrelend design.

stelton

Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram en Twitter!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema