Zet het voorjaar op tafel met Pip Studio!

Het is voorjaar, het zonnetje schijnt en de bloembollen schieten de grond uit. Wij worden er vrolijk van! Waar wij ook vrolijk van worden is van de Spring to Life collectie van Pip Studio.

Producten in dit artikel

Hoe alles begon

Pip is het alter ego van Anke van der Endt. Zij studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven. In 2007 besloot Anke om een eigen label op te richten: Pip Studio. Met de bijnaam van Anke uit haar jeugd en haar studio was de merknaam al snel gevonden!

Pip’s studio maakt alledaagse producten met enorm veel kleur waar iedereen vrolijk van wordt. Door oog voor detail, speciale afwerkingen en geslaagde designs krijgen de collecties een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven.

Happy products for Happy people

Vrolijke alledaagse producten

Pip Studio bestaat uit verschillende vrolijke collecties. De porseleincollectie bestaat, naast leuke cadeau artikelen, uit drie doorlopende collecties. Zo heb je de Floral collection; voor alledaags gebruik, waarmee je jouw tafel opfleurt. De Royal collection, een koningwaardig servies. En de Royal White collection, zo puur en prachtig van vorm dat het nauwelijks decoratie nodig heeft.

pip studio

Nieuw: Pip Studio ‘Spring to Life’

Het servies is uniek, gemaakt van de beste kwaliteit porselein en afgewerkt met het herkenbare gouden randje. De inspiratie voor deze collectie heeft Anke van der Endt gehaald uit oude botanische tekeningen. De collectie was al verkrijgbaar in de kleuren blauw en groen en vanaf nu ook in roze en off-white.

pip studio spring to life

Tips om nog langer plezier te hebben van je Pip servies

De porseleincollectie is niet magnetron- en vaatwasser bestendig. Er wordt daarom geadviseerd om de glazen op de juiste manier af te wassen, zodat de kwaliteit behouden blijft:

– Met de hand afwassen in handwarm water
– Wrijf of boen niet te hard over het dessin
– Laat het glas niet weken in water
– Gebruik geen agressief afwasmiddel

Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram en Twitter!

Uitgelicht

Artikelen in dit thema